top of page

Medeqtech®

Reprezentant Hygeco Romania

Biocide TP22 imbalasamare tanatopraxie

Incepand cu anul 2018, societatea MEDEQTECH, a devenit reprezentant Hygeco Romania, pentru sectorul funerar, in special dedicat activitatilor de imbalsamare / tanatopraxie si activitatilor de autopsie - necropsie - anatomie patologica. 

Cu consultanta oferita din partea Hygeco International Products, Institutul Francez de Tanatopraxie si Hygeco Post Mortem Assistance, activam in acest sector, oferind clientilor nostri, solutii optime pentru domeniul funerar. 

 

Fiecare client este consiliat de catre reprezentantii societatii noastre, inainte de a achiziona un anumit produs, acordand atentie deosebita nevoilor acestuia, nivelului de pregatire si stadiul in care doreste sa ajunga, aducand un plus de  profesionalism in sectorul in care activeaza. 

Societatea MEDEQTECH va ofera o gama larga de produse si ustensile dedicate sectorului funerar, oferind clientilor truse cu ustensile complete: trusa de imbalsamare, trusa de tanatopraxie, trusa cosmetica funerara, trusa de autopsie si trusa de necropsie, trusa de disectie, instrumentar medical si echipament funerar dedicat.

In ceea ce priveste produsele biocide TP22 utilizate la imbalsamare / taxidermie, am avizat pentru comercializare pe piata din Romania, patru produse, trei produse biocide TP 22 pentru injectie arteriala (intraarteriala) si un produs biocid TP22 pentru injectie cavitati (fixare organelor din interiorul cavitatilor toracica si abdominala). 

Produsele biocide TP 22, sunt produse biocide pe baza de formol (formaldehida, formalina), aceasta substanta avand ponderea cea mai mare in dezvoltarea produsului biocid, impreuna cu alte substante (diferite substante ajutatoare, in functie de diferitele patologii ale decedatilor). 

Trebuie mentionat faptul ca produsele biocide TP22, au o destinatie clara si precisa, fiind folosite doar in domeniul funerar, pentru imbalsamare sau pentru tanatopraxie si in domeniul medical, pentru diferite protocoale medicale, acceptate la nivelul fiecarei tari in parte. 

Medeqtech reprezentant Hygeco Romania. Medeqtech reprezentant Hygeco Romania. Medeqtech reprezentant Hygeco Romania. Medeqtech reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania.reprezentant Hygeco Romania

Despre noi

Despre noi

                 Compania Medeqtech a fost fondata in 2016 de catre Sasha Belovan, in urma decesului unui membru al familiei si a experientei nefericite cu compania care a asigurat serviciul funerar.

 

Experienta dobandita anterior in functia de auxiliar sanitar, multitudinea de stagii efectuate in cadrul armatei franceze - HIA Begin, HIA Laveran, ESA Toulon si experienta din teatrele de operatiuni exterioare - au pavat drumul catre bransa tanatopraxiei. Urmand cursuri de specializare sub tutela D-lui Jean Monceau – director al Institutului Francez de Tanatopraxie, au permis intelegerea acestui domeniu si absolvirea cursurilor de calificare in  “tanatopraxie si tanatoestetica”.

Scopul Medeqtech este de a incuraja companiile funerare sa practice tanatopraxia conform standardelor europene, prin comercializarea echipamentelor si produselor biocide profesionale la pret accesibil pentru companii, indiferent de dimensiunea lor.

 

Misiunea noastra este de a crea relatii de interdependenta bazate pe respect, profesionalism si transparenta, astfel incat tanatopraxia sa fie practicata cu precizie, aducand confort familiilor greu incercate.

biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. biocide tp22. biocide tp 22. 

Hygeco
hygeco

          Hygeco a fost infiintata la 22 noiembrie 1887 in Saint-Ouen, langa Paris, de Louis Marette. Activitatea initiala a companiei a fost dezinfectarea saltelelor pentru spitale. Foarte rapid, au fost necesare ramuri suplimentare.

​    In anul 1946, Hygeco a facut primii pasi in ceea ce priveste utilizarea ghetii carbonice, pentru conservarea corpului.

​​

          In anul 1963, Jacques Marette a creat Institutul Francez de Tanatopraxie

        In anul 1978, numele companiei sa transformat în Hygeco International si si-a extins in mod semnificativ serviciile in intreaga lume. A inceput sa produca si sa livreze articole pentru case funerare, spitale si laboratoare medicale.

          In anul 2008, Hygeco achizitioneaza o unitate de productie in Germania si un centru de informare si  pregatire  pentru  spitale, laboratoare si case funerare in Paris, pentru a pregati noi tanatopractori cu diploma nationala.

Medeqtech reprezentant Hygeco Romania. Medeqtech reprezentant Hygeco Romania. Medeqtech reprezentant Hygeco Romania. Medeqtech reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania. reprezentant Hygeco Romania.

Contact

Contact

Adresa

SC. MEDEQTECH SRL

Comuna Denta nr. 823, jud. Timis

Romania

Departament tehnic  / consultanta   

Tel: 0040 727 210 655  

Email: medeqtech@gmail.com

  • Facebook Social Icon
WhatsApp_Logo

Orar

Luni – Duminica - deschis 24h

 

ANPC 1.png
ANPC 2.png
bottom of page